Eigen ervaringen

Mijn vrouw heeft het in 2015 geprobeerd omdat ze borstkanker constateerden en ze nam het eens in om eens te zien hoe ze reageerde. Ze nam wat olie onder tong en lag na iets van twintig minuten op de bank. Haar borst reageerde door op de plaats van de tumor heel erg warm te worden. Heeh wat vreemd en wonderbaarlijk. Ze raakte lichtjes in paniek en dat is vrij normaal als je niet weet wat je staat te wachten. U mag het de eerste keer ook beslist niet alleen doen. Ben zo wijs!!!!

Het grote voordeel was dat haar glasvochtvertroebeling na die kleine reset volledig was verdwenen, hetgeen door de oogarts niet voor mogelijk werd gehouden. Uit familieoverwegingen heeft ze een besparende borstoperatie ondergaan.

De leraar waar ik dat synchroon mee had opgekweekt en dit voor zijn vader wilde gebruiken had een soortgelijke ervaring. Zelf nam hij in september 2015 wat olie oraal in. Had de goede raad om het langzaam op te bouwen niet gevolgd.

Hij belde me op en zijn dat hij een zeer slechte nacht achter de rug had waarin zijn vrouw dacht weduwe te worden. Hartkloppingen etc. Tja zei ik, je bent een klein beetje dom geweest jongeman door het niet rustig op te bouwen.

Sjef ik doe het nooit meer.

Vijf dagen later belt hij op en zegt: je kent mijn conditie.

  1. Had zwaar rood doorlopen ogen.
  2. Hoesten bij te opstaan
  3. Snotteren tijdens het eten
  4. Hoog cholesterol
  5. Hoge bloeddruk

Van dat alles Sjef, ben ik verlost en mijn ogen zijn weer kraakhelder. Wonderbaarlijk, toch

Een maat van me kweekte ook voor anderen om te zien of we mensen kunnen genezen of anders hun leven kunnen verbeteren. Hij had via via contact gekregen met een assistent-patholoog in een Surinaams ziekenhuis. Was familie van iemand die hij hier in Nederland had geholpen.

Deze patholoog had een vriend die een inoperabele hersentumor had.

Mr. Big T zoals hij in Suriname bekend stond, gaf tweemaal 7 druppels onder de tong waardoor zijn vriend – de patiĆ«nt –  drie hele dagen in een soort coma lag. Toen werd hij weer wakker. Na veertien dagen hebben ze een scanfoto van zijn hoofd gemaakt en het bleek dat zijn inoperabele hersentumor verdwenen was.

Helaas is deze assistent-patholoog tijdens een pleziervaart met een jetski verongelukt anders hadden we hem naar Nederland gehaald om dit kunstje weer bij andere patiƫnten te doen.

Maar laat helder zijn dat dit wellicht uitzonderlijke gevallen zijn die ik persoonlijk heb mogen constateren.

Voor mij is wel helder, dat ondanks dat andere kennisdragers er anders instaan inzake het innemen van de medicinale cannabis, en die dan vaak voor een rectale inname opteren of de medicinale cannabis in een capsule doen en die doorslikken.

Steeds meer ben ik ervan overtuigd geraakt dat orale inname onder tong weleens het ultieme systeem is tot een eventuele genezing. Je moet van de wereld af om je lichaam te laten herstellen.