Reset, herstel van een lichaam

Wellicht is dit dezelfde techniek die een Russische jonge arts ooit constateerde. De jonge net afgestudeerde arts moest van uit het Politbureau Moskou naar een kliniek waar ze alleen demente mensen kenden. Er was een patiënt die naast Parkinson ook nog eens Alzheimer had.

Deze patiënt wenste snel dood te gaan en vroeg aan de jonge arts of hij dat wilde regelen, zijn dood. Ho zei de jonge arts, ik ben opgeleid om te helpen genezen en niet om iemand te laten sterven. De patiënt bleef aandringen en kwam tot een afspraak. De arts zou hem laten inslapen en dan alleen vocht toedienen waardoor hij – de patiënt –  vanzelf zou weg vegeteren. De patiënt bleef schudden in zijn slaap en spastische bewegingen bleven ook te constateren. Echter na exact drieëndertig dagen leek het of de patiënt in een soort reset modus was terechtgekomen.

Langzaam ging de arts de patiënt weer voeden en na een aantal dagen werd hij weer wakker en waren de symptomen van Parkinson en Alzheimer volledig verdwenen. Deze arts heeft daar veel expertise in opgebouwd maar door geldgebrek is deze ontdekte therapie gestopt en de arts werkt nu ergens anders. Hier is ooit door de Frans-Duitser zender Arte een reportage over uitgezonden. Houd me aanbevolen als iemand dit nog ergens weet te staan of ooit opgeslagen heeft.

Vaak denk ik dan aan de wijsheden die een zeker Professor en Nobelprijswinnaar Dr. Otto Warburg al in 1922 voorspelde. Deze professor zei dat suiker in de 20e en 21e de doodsoorzaak nummer één zou zijn van onze generatie. Ik denk dat hij het beter heeft gezien dan de hele medische wetenschap tot nu toe.

Een Amerikaanse oncoloog Brian S Peskin heeft op deze theorie van Otto Warburg verder onderzoek in gedaan en een prachtig boek geschreven:

“Het verzwegen verhaal over Kanker, dat al meer dan 80 jaar genezen kan worden .

Ook Nederland kent mensen die kanker kunnen genezen, maar gegijzeld door de farmacie zal het er niet van komen. En dan is het heel, heel erg triest dat we dit allemaal maar accepteren.

Noodgedwongen ben ik me gaan interesseren voor complementaire geneeskunde. Maar wat zou ik graag een tweetal Nederlandse Professoren onder ede wil laten getuigen over een onderzoek waarin beiden dertig jaar geleden al een stofje vonden die kanker binnen 24 uur genas en de goede cellen niet aantastte.

Maar klaag de Overheid maar eens aan dat ze de ruimte geven aan de farmacie dit te dwarsbomen. Onbegonnen werk en te kostbaar voor mij alleen.