Cannabis geneest chronische longontsteking.

Cannabis geneest chronische longontsteking.

Mijn eerste longontsteking liep ik op in 1974 tijdens een koude Carnavalsnacht.

Lag een aantal weken in mijn bed en knapte langzaam op.

De grootste fout die ik destijds gemaakt heb is te vroeg weer aan het werk te zijn begonnen.

In 1987 weer raak en steevast elk jaar daarna omstreeks de Kerstdagen lag ik plat met weer een longontsteking. Volgens experts zou ik allang gehemeld moeten zijn.

Vreemd genoeg kan en kon men mijn longontstekingen niet via een röntgenfoto traceren of via de stethoscoop. Altijd alleen via een bloedmonster.

In de winter van 2013/2014 had ik in exact twee maanden drie longontstekingen. Even als driemaal doxycycline als antibiotica.

Dat was voor mij het signaal om eens te onderzoeken of medicinale cannabis een middel zou kunnen zijn om dit gezondheidsprobleem te verhelpen.

Ik lichtte mijn buurt in en ook de politie en verhuurder dat ik in het kader van een onderzoek en test een vijftal planten zou willen kweken om mijn longontstekingen te verhelpen.

De wijkagent kwam netjes met een collega thuis poolshoogte nemen. Als het overlast ontstaat nemen we ze mee Sjef. OK. Duidelijk.

Nu heb ik totaal nooit iets gehad met deze plant buiten het feit dat ik ooit eens een teug van iemand had gehad die vond dat ik het eens moest proberen. Ik vind en vond er niets aan. Geef mij maar een lekkere sigaar en een goed glas whisky, dan mag je jouw jointje houden.

Daar waar de anderen die het probeerden redelijk spontaan werden, deed het met mij totaal niets.

Zoals gezegd zijn we gaan kweken en in mijn geval vaak elders. Vond pleegouders die ervoor openstonden en zelf ook een gezondheidsprobleem hadden en hoopten dat het hun ook zou kunnen helpen.

Zo hadden we een dame die tekenen van Parkinson had en bijna constant met haar hoofd schudde. Als ik er al naar keek werd ik vermoeider dan deze dame zelf. We kweekten en maakten samen de medicinale Cannabis-olie. Als beloning voor mijn kweekadviezen kreeg ik een kuurtje om te gebruiken of om iemand anders er mee te helpen.

In het najaar van 2014, nadat we zelf de medicinale olie gemaakt hadden, nam ik het spul in vlak voordat ik naar bed ging. Het was even wennen, want je lichaam reageert best fel.

Je ervaart zaken die je normaal niet eens in de gaten hebt. Je reukvermogen is enorm, je ervaart dat het voelt alsof je aders schoon gespoeld worden. Je gehoor is dat van een pasgeboren baby, zo helder als alles klinkt.

De waterkoude lucht was funest voor me en als ik de hond uitliet ging ik in amper tien minuten die het avondrondje duurde, wel twintigmaal over mijn nek, waarbij het lichaam zo samentrok alsof alle pezen van het bot afscheurde. Geen pretje en je schaamt je kapot omdat anderen denken dat je teveel gezopen hebt. Zeker als je ook nog eens heerlijk staat slijm op te hoesten. Geen prettig gezicht, maar zeker niet om te ervaren wat een pijn dat geeft.

Dan ben je na amper tien minuten geradbraakt. Volledig uitgewoond.

Na een aantal weken na de inname vond ik dat het niets bracht en telkens als ik weer mijn trouwe viervoeter had uitgelaten liep ik nog steeds kotsend door de avondlucht.

Wilde het opgeven en er mee stoppen. Maar mijn lief zei dat ik door moest gaan en dat was een wijze raad.

Na veertien dagen na de bijna opgeef poging liep ik weer in de waterkoude lucht en er gebeurde niets. Geen spieren die leken af te scheuren, geen gekotst meer, niets van dat alles.

Verdulleme nog aan toe, zou het toch werken. En ja de dagen erna, waren als het ware een feest om in de waterkoude lucht te lopen.

Het had me toch van een groot probleem verlost.

Een van de pleegouders van mijn plantjes had er ook veel baat bij en haar hoofdschudden Parkinson was met meer dan 95 procent verbetering, verholpen.

Al met al heeft deze geneeskrachtige plant me van een enorm probleem afgeholpen.

Hoewel ik wel in de koude dagen periodiek nog steeds een onderhoudsdosis neem van een kwart ML-capsule.

Ik kan het iedereen aanraden om het uit te proberen, als u een hekel heeft aan de chemische middelen van de farmacie, die daarnaast ook nog eens nare bijwerkingen kent.

Zoals in 1998 een Amerikaanse rechter het zo mooi verwoordde: er bestaat in de hele cyclus geen beter materiaal dan een cannabisplant.

Dan is het zo enorm vreemd en teleurstellend dat de medisch wereld dit prachtig middel niet toepast. Als onderzoeker heb ik menige discussie met medici (artsen en wetenschappers) gehad aangaande dit middel en heb kunnen constateren dat men vaak gehersenspoeld is door een Universitaire studie.

Ik zou zeggen doe er uw voordeel mee en speur op het internet en YouTube specifiek naar de vele mooie voorbeelden van mensen die het gebruikten en zichzelf er mee genazen.

Zoals ik,

Sjef Smeets

Auteur

Columnist

Onderzoeker

Lees ook mijn andere websites:

www.ziekvandepolitiek.nl

en of een ander project: www.clean-smasj.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *