Wat is dat toch?!

Wat is dat toch?!

Sinds 2014 ben ik me gaan verdiepen in het middel medicinale Cannabis.

Oorzaak was dat ik in de winter van 2013-2014 in amper twee maanden tijd driemaal een longontsteking kreeg. Evenzovele malen antibiotica.

Ok, dan gaan we studeren en onderzoeken wat kan helpen. Kom uit bij medicinale Cannabis en bingo het werkte. Een artikel daarover staat op deze site.

Dan denk je om die wetenschap te verbreden, ga je kijken wie wat doet en waar.

En gelukkig zijn er een groot deel initiatieven door diverse belangengroepen.

Dan wil je die positieve berichten bundelen en er een betrouwbare site van informatie van maken. Liefst met persoonlijke verhalen van mensen die de durf hadden om het te proberen en er baat bij hebben.

Dit om mensen die twijfelen en of meer informatie willen hebben, te voorzien van de benodigde informatie. Want soms zie je door de bomen het bos niet meer.

Nu is er op internet via YouTube veel beeldmateriaal te vinden en ik raad u dan ook aan om die goed te bestuderen. Rick Simpson is een ware voorvechter van deze meest natuurlijke geneeskrachtige plant. Bewondering voor hem alom, maar altijd met een kritisch inslag. Zo zit ik helaas in elkaar. Ben geen meeloper, daarvoor ben ik te eigenzinnig. Dat zal iedereen bevestigen die me een beetje kent.

Vervolgens vraag je diverse groeperingen om verhalen van mensen die baat hebben of hebben gehad van dit wonderbaarlijk mooi middel.

Heb bijna alle bekende stichtingen om succesverhalen gevraagd, maar niemand leek bereid eraan mee te willen werken.

Suver Nuver – PGMCG en andere.

Feitelijk werd het me ontraden om dit te doen. Men wenste niet mee te doen om de privacy van de patiënten niet te belasten. Maar er zijn best mensen waaronder Gerinda Pruysen die openlijk het succesverhaal van haar vader met de wereld deelt, Chapeau voor die dame.

Een vereniging deelde mede dat ik mensen niet moest misleiden door te zeggen dat Cannabis geneest.

Laat ik dan helder zijn: mijn longontsteking – dertig stuks in amper vijfentwintig jaar- verholpen. Mijn vrouw die glasvochtvertroebeling van haar oog had, is daar van af.

Een vrouw die vormen van Parkinson had, is daar van af.

Hoe moet je dan een dergelijk resultaat noemen. Ik kan het niet anders benoemen, dan dat je genezen bent. Men is blijkbaar als de dood dat je er een claim oplegt.

Ik zou elke rechtszaak willen beginnen met de succesverhalen die de medicinale Cannabis oplevert. Velen zijn dankzij die prachtige plant genezen.

Hoewel ik kritisch naar de Rechtspraak toe ben, kan en wil ik me niet voorstellen dat er een Rechter is die dat kan ontkennen en in welke zaak dan ook, een vrijspraak volgt.

In mijn optiek bestaat er een verschil tussen de Rechtspraak en de Wet-spraak.

Wetten worden door politici naar eigen inzichten verordend. Rechtspraak is het gebruik van gezond verstand en dat hebben rechters vaak nog wel.

Ik wil u hierbij laten weten dat ik wellicht tot het einde van dit website-abonnement u op de hoogte probeer te houden. Daarna gaat deze site uit de lucht.

In mijn beste goede bedoelingen wilde ik een op basis van ervaringen van anderen deze site vormgeven, om u de weg te wijzen.

Juist de bundeling van de initiatieven had iets kunnen bijdragen in een eventuele rechtszaak.

Nu anderen daar niet aan mee willen werken, en ik wederom constateer dat Nederland liever een club van afzonderlijke eilandjes blijft, blijf ik niet aan een dood paard trekken.

.

U moet het me vergeven.

Wens U allen veel succes en raad u aan om de benodigde informatie op internet en met name YouTube zo goed mogelijk te bestuderen.

Met vriendelijke groet,

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator.

Eigenaar van de websites:

www.ziekvandepolitiek.nl

www.clean-smasj.com