Wijze van innemen

Wijze van innemen:

Als u net zoals ik voor de eerste keer onderzoek doet na dit materiaal, deze Plant, dan zult u waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer zien.

Via de informatie van Rick Simpson ben ik verder gaan speuren en lezen hoe andere erover denken. Je mag nooit en te nimmer uitgaan van een soort wetenschap en u zult ervaren dat bijna iedereen een soort eigen “wijsheid” heeft.

De een doet dit, hetgeen de ander ontraadt of verfoeit. Echter ik ben voor alles in om iets uit te proberen of het helpt of niet. Daarnaast heeft bijna ieder mensen een ander metabolisme dan de ander. Uit ervaringen die ik deelde met andere mensen die zich voor deze plant sterk maken kwam naar voren dat ik zelf een vrij hoge medicijn-immuniteit heb.

Ben ik daar blij mee, helemaal niet, want je hebt meer nodig om hetzelfde effect te krijgen dan iemand die met drie druppels lekker slaapt. Vaak had ik tot wel twintig keer meer nodig om eens lekker te slapen.

Wat me echter wel in een aantal gevallen duidelijk is geworden is het feit van inname en op welke manier je het meeste resultaat zou kunnen verwachten.

Daaruit bleek dat orale inname – onder de tong – het meest directe effect heeft op uw gestel.

Dit zijn eigen ervaringen:

  1. Een vrouw uit onze buurt voorzien van de olie. Lichte vorm van Parkinson. Daar is ze dankzij onze olie voor 95% van verlost. Thans kweekt zei voor haar familie.
  1. Mijn vrouw die last had van “mouches volantes” (glasvochtvertroebeling) is, na het gebruik van de olie, volledig daarvan genezen, terwijl de opticien alsmede de oogarts vertelden daar niets aan te kunnen doen.
  1. Leraar uit Venlo die dit synchroon met mij opkweekte is na en stevige Reset verlost van zijn hoge cholesterol, na jaren weer een prima bloeddruk. Hoesten bij het roken minder en zijn bloeddoorlopen ogen zijn na die reset weer kraakhelder wit.
  1. Een patholoog in Suriname heeft deze olie toegepast bij een patiënt met een inoperabele tumor in de hersens. Na een reset van 48 uur bleek uit een MRI-scan veertien dagen later dat de tumor verdwenen was.

En wat blijkt dat bij alle voorbeelden die ik hier vermeld, bij allen er een soort black-out heeft plaatsgevonden.